Könyvbemutató

book-2517.jpg

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kolozs megyei vészhelyzeti bizottság február 12-ei rendelete értelmében a 2021. február 18-án 17 órára meghirdetett Nánó Csaba: Sors-szimfónia – Életútinterjú Simon Gáborral című interjúkötetének bemutatóját későbbi időpontra halasztjuk. 

Könyvbemutató a Kolozsvári Magyar Operában
Nánó Csaba: Sors-szimfónia – Életútinterjú Simon Gáborral

Meghívó
Szeretettel meghívjuk önöket 2021. február 18-án, csütörtök délután 17 órától Nánó Csaba: Sors-szimfónia – Életútinterjú Simon Gáborral című interjúkötetének bemutatójára, a Kolozsvári Magyar Opera emeleti előcsarnokába.
Az rendezvény házigazdája Szép Gyula, a Kolozsvári Magyar Opera igazgatója. A könyvbemutatón jelen lesz a szerző, az interjúkötet alanya, valamint az Ábel Kiadó képviselője. 
„Az újságíró Nánó Csaba az életútinterjú-kötetének a Sors-szimfónia címet adta. A cím szerintem telitalálat. Finoman a mottóhoz is tartozik, ám annak üzenetére és tartalmára is céloz. Nyilván az V., Sors-szimfóniáról van szó, mely Beethoven, az op. 145-ös utolsó, F-dúr kvartettig tartó hatalmas életművének egyik emblematikus állomása. Ebben valóban a megtett, monumentális út a lényeg. Simon Gábor minden válasza „egyenes beszéd”, stílusa vonzó, olvasmányos, érdekfeszítő, és gyakran megható történetek bújnak elő az életútinterjú-kötetből.” – olvashatjuk Demény Attila méltatását az abelkiadó.ro oldalon.
A Simon Gábor nyugalmazott operaigazgatóval készített interjúkötet 2020-ban, az Ábel Kiadó gondozásában jelent meg. A kötet a helyszínen megvásárolható. 
A rendezvény teljes időtartama alatt kötelező a maszk viselete, továbbá arra kérjük közönségünket, hogy mindannyiunk egészségének védelmében tartsák be a járványügyi előírásokat.

Várjuk önöket!