Kivilágos virradatig — szilveszteri kabaré

Image
Szilveszter_2022

 

Kivilágos virradatig — szilveszteri kabaré

 

Új kabaréjelenetekkel, új fellépőkkel, és rengeteg újdonsággal várja idén is nézőit a Kivilágos virradatig című szilveszteri kabaré ezúttal is rendkívül szórakoztató előadására a Magyar Opera társulata december 30-án, este hat órától.

,,Olyan igényes újévi kabaré létrehozására törekedtünk, amely minden kolozsvári és erdélyi néző számára kiváló, minőségi szórákozást nyújt. A koreográfiák látványban és dinamizmusban is újszerűek” – mondta el Gombár Annamária rendező az előadásról.

A kabarét Kulcsár Szabolcs dirigálja.

 

Az esemény díszmeghívottja Mahó Andrea, Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas magyar színművésznő, énekesnő.

Mahó Andrea Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas színművésznő, énekesnő, szinkronszínésznő.

Színitanodát végzett Gór Nagy Máriánál, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetemem tanult. Számos színházban játszott, így a Győri Nemzeti Színházban, a Budapesti Operettszínházban, a Madách Színházban, a Székesfehérvári Vörösmarty Színházban és a Pesti Magyar Színházban. Hangjával és tehetségével már több ízben személyesen is elvarázsolta a világhírű zeneszerzőket, mint például Andrew Lloyd Webbert, Claude-Michel Schönberget, és olyan illusztris előadóművészeket mint Rhoda Scott, vagy José Cura. 2023-ban a Disney 100 koncerten ő volt ez egyetlen magyar női színművész, akit kiválasztottak a produkcióba.

 

VÁRJUK ÖNÖKET!