10
január
vasárnap/ 19:00

LETSHOW ÚJRAMELEGÍTVE - szilveszteri kabaré

Letshow
Musical

Online előadás

,,Új kabaréjelenetekkel, új fellépõkkel, bűvésztrükkökkel és rengeteg újdonsággal várjuk idén is nézőinket a szilveszteri kabaré ezúttal is rendkívül szórakoztató előadására. Amikor Kulcsár Szabolcs karmester úrral összeültünk, hogy kidolgozzuk a szilveszteri műsort, tudtuk, hogy olyan műfajjal állunk szemben, melynek jól meghatározott keretei vannak és nagyon könnyű melléfogni. Olyan igényes újévi kabaré létrehozására törekedtünk, amely minden kolozsvári és erdélyi néző számára kiváló, minőségi szórákozást nyújt. Azonban nemcsak az igényességre figyeltünk oda, hanem arra is, hogy az előadás színes legyen. Olyan darabokat és számokat válogattunk össze, melyek az elmúlt évek szilveszteri repertoárjában nem jelentek meg. A koreográfiák látványban és dinamizmusban is újszerűek (Koreográfus: Jakab Melinda, Rusu P. Gabriela)” – mondta el Béres László rendező az előadásról.

A tavalyi Letshow! a szakmai zsűri tetszését is elnyerte, a produkciót idén a legjobb musical-előadás díjával jutalmazták.

 

LETSHOW ÚJRAMELEGÍTVE
Szilveszteri kabaré

 

Fellépők:

Ádám Éva, Ádám János, Balázs Borbála, Barabás Zsuzsa, Bartha Boróka, Antal Livia, Farkas Loránd, Fülöp Márton, Gergely Elek, Hary Judit, Kerekes Mária, Laczkó Vass Róbert, Madarász Lóránt, Marosán Csaba, Mányoki László, Mányoki Mária, Pataki Enikõ, Raț Bianca, Rétyi Zsombor, Székely Zsejke, Varga Attila, Vigh Ibolya, Ábrahám Gellért, Sárosi Áron

Meghívott vendégek: Jazzybirds, Tokos zenekar

Fellép a Kolozsvári Magyar Opera ének-, zene- és balettkara

Díszlettervező: Venczel Attila
Jelmeztervező: Ledenják Andrea
Koreográfus: Jakab Melinda, Rusu P. Gabriela
Hangversenymester: Barabás Sándor, Ferenczi Endre
Karigazgató: Kulcsár Szabolcs
Ügyelő: Venczel Péter
Súgó: Kondrát Bea

Vezényel: Kulcsár Szabolcs

Rendező: Béres László

 

Az intézmény közösségi oldalain közvetített felvételek a Kolozsvári Magyar Opera archívumából származnak, az előadások kép- illetve hangfelvételének minősége az adott időszak technikai lehetőségeinek és eszközhasználatának függvényében változik.