Dance out of the box

Image
KMO szabadteri koncertek 5 fb reklam.jpg

Friss, lendületes, izgalmas és különleges kortárs táncelőadással várja közönségét a Kolozsvári Magyar Opera balettkara. A Tánc a ,,dobozon” kívül (Dance out of the box) című produkciót augusztus 6-án csütörtökön, este nyolc órától tűzte műsorára az intézmény. Az előadást Jakab Melinda állította színpadra, a színpadkép és a jelmezek Ledenják Andrea munkája. Helyszín: az Opera Szamos-part melletti udvara

Mit jelent a mai világban megőrizni az identitásunkat? Mit jelent dobozban élni? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a darab rendező-koreográfusa, akinek elmondása szerint a táncművészt legfőképp a test és lélek összekapcsolódása izgatja a táncban. ,,Az előadás, a tánc, a zene iránti szeretetről, a betartott algoritmusokról, önmagunk kibontakozásáról, az egymásra figyelésről szól.  Arról, hogy miként hozhatunk ki a legtöbbet, a legjobbat az adott helyzetből, kreatívan, játékosan, dobozon kívüli állapotban” – tette hozzá Jakab Melinda.


Az előadás alkotói Viorica Bogoi, Andreea Popa, Simina Oprean, Antonia Indrei, Alin Rîpă, Kálmán Róbert Attila és Sergiu Hosu.

VÁRJUK ÖNÖKET!

Az előadásra jegyek vásárolhatók az intézmény jegypénztárában, valamint online, a www.eventbook.ro weboldalon.